Ne demek?

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen strüktürda imal edip, montaj ve onarım vetirelerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorumluluk kırmızııyoruz.

Aynı zamanda yangın kapkaloriın olmazsa olmazları ortada; kapı aksesuarları da bucak kızılıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya acil bir durumda insanoğluın belli belirsiz bir itmesi ile içeriden dışarıya doğru açılmaktadır.

Yangın bapsı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapısı anayasa amacı insanların pert kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yalnızca kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak hemen hoppadak her türlü yapılarda kullanılmaktadır.

Yangın ve ivedili hâl anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da ifade edilen bu kol temelı modellerde olağan kapı koluna mümasil. 

Yangın Kapısı, acil durumlarda binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve insanoğlu yaşamını omurga meydan, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Binalarda mevcut yangın bapları ve ana bapların katı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabil, bir odanın içindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.

Yangın kapısı fiyatları modellere göre bileğdavranışmektedir. Metanet, bakım ve onarım kolaylığı ve estetik açısından her bir malzemenin diğerine bakarak sunmuş olduğu avantajlara bağlı olarak yeni kapı montaj projeniz kucakin farklı modeller arasından kanunlar yapabilirsiniz.

Yangın anında kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla yakın orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması dâhilin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

şayet bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak acil çıkış kapısı yerine çatı misil aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa Yangın Merdiveni Kapısı da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa bâtınörgüsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha edepli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın yükselmekı henüz buna bandajlı olarak daha ehven olmaktadır.

Panik Durumunu Azaltma: Ani vüruten vakalar sonrasında insanoğlu panik olur ve bulundukları sahaı ayrılma geçirmek lüzum. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle basitçe kullanıma iye olan baplar sebebiyle insanoğluın ürkü durumu azalır ve emniyetli çıkış sağlamlanır.

Report this wiki page